Hola, famílies!

Aquest dissabte vam començar el nostre esplai amb força, vam portar als nostres joves al cinema. Vam escollir el cinema de Montcada per anar-hi, ja que esta molt a prop de La Llagosta i n’hi ha moltes pel·lícules per escollir.

Vam arribar just mig hora abans que comencés la pel·lícula. Vam fer dos grups per veure dos pel·lícules. La que ha tingut més participants ha sigut una de por i l’altre amb menys participants ha sigut d’aventures. Després de realitzar la compra dels tiquets els vam distribuir per grups de quatre i cinc joves. Un cop havent comprat les crispetes i les begudes vam entrar a veure per fi les pel·lícules.

Un cop finalitzades les sessions ens vam reunir tot el grup a la sortida del cine per tornar a La Llagosta. La parada de l’autobús de retorn era bastant llunyana, però va donar joc per a que els joves expliquessin la seva experiència, van estar tots eufòrics i amb ganes de cridar, saltar i riure.

Un cop arribats al poble els vam acomiadar recordant-los que el diumenge n’hi havia més activitats per fer i que els esperàvem amb moltes ganes.

El diumenge vam quedar amb tots als joves al Nou Casal per començar les activitats que teníem programades per aquest dia. Els vam proposar fer jocs de taula i vam estar jugant en grups de 2, 3 i 4 joves. Com que el nou casal es un espai relativament gran, dona molt per a que es puguin moure amb molta llibertat. Veient lo bé que s’ho estaven passant, l’hora de l’esplai se’ns va passar volant!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio