Acabem la setmana amb esports variats!

Hola, famílies!

Per avui divendres, hem tingut sessions d’esports i jocs prou variats.

Passant pels esports d’equip, els participants del casal han practicat l’hockey al pavelló. Han començat l’activitat amb un petit escalfament i sessió d’entrenament, recordant la técnica bàsica de l’esport. Per posar a prova els esportistes i allò practicat, han preparat un partit. Tots tres partits han resultat molt igualats!

Seguint amb esports individuals, ha estat el torn dels circuits i carreres d’obstacles al camp de futbol. Les constants pausses d’hidratació durant la sessió han estat essecials per completar l’activitat. Han completat els circuits més bojos en temps rècord i d’una manera d’allò més divertida. Han aportat la seva originalitat per crear algunes de les postes dels mateixos circuits.

Com a abonats de primera línia, els participants dels tres grups han acudit a la piscina municipal per una merescuda capbussada.

La setmana vinent, tornem amb una setmana especial, de festes majors de Castelló. Tenim un horari amb activitats d’allè més divertides!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio