Hola, famílies!

Primera setmana de la segona quinzena superada amb èxit, com no podia ser menys! Alguns del nostres infants era ja la seva darrera setmana i ho hem donat tot perquè gaudeixin fins l’últim segon! Voleu saber que hem fet? Ara us expliquem!
Avui el prebenjamins han anat al camp de futbol i els benjamins han anat a les pistes a realitzar les proves que tenim preparades pel nostre infants. Com gaudeixen saltan al fosar! Els prebejamins per escalfar han fet el joc de l’STOP, on per salvar els companys havien de passar la pilota per sota les cames. Els alevins i infantils han fet circuits tècnics abans d’esmorzar al pavelló. Després hem fet activitats més calmades per recuperar una mica les forces perquè feia molta xafogor. Aquesta setmana els hi tocava als més menuts piscina i, com no podia ser menys, és una de les activitats on millor s’ho passen. Han fet concurs de salts estil «bomba» i curses de natació per veure qui triga menys en nedar d’una punta a l’altra. Els més grans, alevins i infantils, han fet competicions de diversos esports. En quant hem acabat i han vingut a recollir els infants, hem marxat al Palau per dinar. Avui tocava macarrons a la carbonara, lluç amb salsa de tomàquet i, de postre, iogurt. Al finalizar han tingut temps lliure on sempre intercanvien cromos.
Cada vegada queda menys per finalitzar al casal. La setmana vinent, que és la darrera per la gran majoria, ho donarem tot i més perquè sigui una setmana memorable. Esperem que descanseu molt el cap de setmana!
 Ens veiem dilluns, bon cap de setmana!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio