Acabem la segona setmana al Casal Esportiu!

Hola, families!

Estem molt contents per haver conclós d’aquesta manera amb la primera quinzena del casal. Han estat dues setmanes d’esports i aventura que han fet vibrar als participants.

Avui els esportistes dels grups 6, 7 i 8 han passat el matí escapant de les altes temperatures. Esport i aigua resumeix la seva jornada. Aquesta calor no podrà mai amb els petits del casal! Han practicat jocs de rugby flag per moure’s i saltar des de primera hora. Han baixat les pulsacions amb els jocs tradicionals de carrer, i curses de tot tipus. Una aturada per la piscina és el que no els hi podia faltar avui. Han jugat a l’aigua a jocs de pilota i natació entre els grups.

Per altra banda, els grups 1 i 2 també han sabut aprofitar el matí al casal. Han practicat esports d’equip al pavelló i al camp de futbol. Handbol i futbol per entrenar i jugar partits triangulars amb merescudes pauses d’hidratació que han fet possible completar l’activitat. Tots dos grups han marxat a la piscina per tenir una estona d’esbarjo amb jocs de pilota a l’aigua.

Els grups 3, 4 i 5 han tingut un matí amb activitat molt variada. Han practicat l’expressió corporal, així com esports d’equip al camp de futbol i al pavelló. Han sabut fer un joc molt net i mantenir una competició molt sana. Esports com hockey o rugby per superar-se en aquells esports menys popularitzats. També han acudit a la piscina per nedar i gaudir de l’aigua després d’una setmana d’activitats.

Us esperem dilluns a aquells que continueu amb el casal… I bon estiu esportiu!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio