Acabem la segona setmana al Casal Esportiu!

Hola, families!

Estem molt contents per haver conclós d’aquesta manera amb la primera quinzena del casal. Han estat dues setmanes d’esports i aventura que han fet vibrar als participants.

Avui els esportistes dels grups 6, 7 i 8 han passat el matí escapant de les altes temperatures. Esport i aigua resumeix la seva jornada. Aquesta calor no podrà mai amb els petits del casal! Han practicat jocs de rugby flag per moure’s i saltar des de primera hora. Han baixat les pulsacions amb els jocs tradicionals de carrer, i curses de tot tipus. Una aturada per la piscina és el que no els hi podia faltar avui. Han jugat a l’aigua a jocs de pilota i natació entre els grups.

Per altra banda, els grups 1 i 2 també han sabut aprofitar el matí al casal. Han practicat esports d’equip al pavelló i al camp de futbol. Handbol i futbol per entrenar i jugar partits triangulars amb merescudes pauses d’hidratació que han fet possible completar l’activitat. Tots dos grups han marxat a la piscina per tenir una estona d’esbarjo amb jocs de pilota a l’aigua.

Els grups 3, 4 i 5 han tingut un matí amb activitat molt variada. Han practicat l’expressió corporal, així com esports d’equip al camp de futbol i al pavelló. Han sabut fer un joc molt net i mantenir una competició molt sana. Esports com hockey o rugby per superar-se en aquells esports menys popularitzats. També han acudit a la piscina per nedar i gaudir de l’aigua després d’una setmana d’activitats.

Us esperem dilluns a aquells que continueu amb el casal… I bon estiu esportiu!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio