Acabem la primera setmana!

Hola, famílies!

Els participants del casal esportiu completen la primera setmana sencera d’aquest estiu. Un merescut descans que demostra que aquests nens i nenes han vingut a superar-se! Tenim els grups impacients per saber quines activitats tenim preparades ja la setmana que ve!

Avui, però, els grups 1, 2, 3 i 4 ha tingut el torn de la platja. Una jornada amb temperatures molt elevades superades amb ajuda de l’aigua. Han aprofitat l’oportunitat per practicar jocs i esports tant populars en aquest entorn, com són el volei platja i futbol platja. Jocs de pilota i cooperació que han posat a prova els defensors dels esports més tradicionals. Recorregut pedalat molt treballat per la seva part.

Els campions dels grups 5, 6, 7 i 8 han tingut una jornada acondicionada a les altes temperatura en el complex esportiu municipal. Han jugat a bàsquet per demostrar les seves habilitats de tir i pase. Han pogut fer petites competicions per afegir un al.licient emocionant. Al mateix temps visiten la piscina municipal per reduir la xafogor. Han demostrat braçades de campionat i destresa a l’aigua. Han tingut el seu moment per gaudir d’una estona d’esbarjo a l’aigua.

Ens veiem la setmana que ve al pavelló. Descanseu per estar llestos… I bon cap de semana!

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

Hoy toca ir al Parque Central!

Bones famílies!  Avui ha sigut un dia mogut ja que… anem al Parc de la Balena! Ens fa molta il·lusió ja què és un parc on teniem moltíssimes ganes

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio