Acabem la primera setmana!

Hola, famílies!

Els participants del casal esportiu completen la primera setmana sencera d’aquest estiu. Un merescut descans que demostra que aquests nens i nenes han vingut a superar-se! Tenim els grups impacients per saber quines activitats tenim preparades ja la setmana que ve!

Avui, però, els grups 1, 2, 3 i 4 ha tingut el torn de la platja. Una jornada amb temperatures molt elevades superades amb ajuda de l’aigua. Han aprofitat l’oportunitat per practicar jocs i esports tant populars en aquest entorn, com són el volei platja i futbol platja. Jocs de pilota i cooperació que han posat a prova els defensors dels esports més tradicionals. Recorregut pedalat molt treballat per la seva part.

Els campions dels grups 5, 6, 7 i 8 han tingut una jornada acondicionada a les altes temperatura en el complex esportiu municipal. Han jugat a bàsquet per demostrar les seves habilitats de tir i pase. Han pogut fer petites competicions per afegir un al.licient emocionant. Al mateix temps visiten la piscina municipal per reduir la xafogor. Han demostrat braçades de campionat i destresa a l’aigua. Han tingut el seu moment per gaudir d’una estona d’esbarjo a l’aigua.

Ens veiem la setmana que ve al pavelló. Descanseu per estar llestos… I bon cap de semana!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio