Acabem la primera setmana!

Hola, famílies!

Darrer dia de la setmana superat! La primera setmana ha sigut tot un èxit, els infants han après, han pogut fer noves amistats i, el més important, tots han gaudit d’allò més!

Avui temíem que plogués, però finalment ha sortit el sol i ens ho hem passat bomba. Els més grans, alevins i infantils, han hagut de superar uns reptes. Us expliquem alguns! Per exemple, crossbar a les portes de futbol americà, salt de longitud per equips, qui fa més metres amb el que tenen a la motxilla… per cada repte aconseguit se’ls hi dóna una paraula i, qui mes paraules té, guanya. Els petits han gaudit molt al camp de futbol, els monitors abans de fer partits els hi han fet alguns exercicis típics del futbol com rondos, finalitzacions… l’equip que marqués més gols guanyava. Després de fer esport sense parar han anat a la piscina per refrescar-se!

Per dinar hem anat per darrer dia a l’escola Salvador Llobet, on ens han tractat genial. Ens ha tocat per menjar crema tèbia de porros, delícies de bacallà amb amanida i, de postre, iogurt, Després hem tingut temps lliure!

Ens acomiadem, famílies! Primera setmana del Casal superada!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio