Hola, famílies!

Com sabeu, cada divendres us passarem la informació de les activitats que els vostres fills i filles faran la setmana següent al Casal Esportiu de Castelló d’Empúries. Així doncs, per a la propera setmana, la del 25 al 29 de juliol, les activitats seran les següents segons cada grup:

Com veieu, una gran varietat d’activitats que desenvoluparan els vostres fills i filles. Les necessitats específiques d’algunes activitats són:

 

  • Empuriabrava Sailing. Bicicleta, casc, roba i calçat esportius, banyador, xancles/escarpins, crema solar, esmorzar i aigua.
  • Jocs d’aigua. Banyador i recanvi de roba esportiva, xancles/escarpins, tovallola, crema solar i aigua (podeu portar joguines d’aigua com, per exemple, pistoles d’aigua).
  • Piscina. Tot allò que necessiteu per donar-vos un bon bany (tovallola, banyador, crema solar…)!
  • Platja / Esports a la platja. Bicicleta, casc, roba i calçat esportius, banyador, xancles/escarpins, crema solar, esmorzar i aigua.
  • Cloenda. Roba de bany i recanvi, xancles/escarpins, tovallola, crema solar, esmorzar i aigua (podeu portar joguines d’aigua)

 

More To Explore

Esplai Marinada 2023-2024

En el esplai, ayudamos a la comunidad!

Hola famílies! Tenim notícies que explicar-vos, aquesta cap de setmana ha sigut un mica diferent en relació als anteriors caps de setmana. Desde l´Esplai volem

Tropezando con suerte

Contactanos

Scroll al inicio