A per la quarta setmana!

Hola, famílies!

Com sabeu, cada divendres us passarem la informació de les activitats que els vostres fills i filles faran la setmana següent al Casal Esportiu de Castelló d’Empúries. Així doncs, per a la propera setmana, la del 25 al 29 de juliol, les activitats seran les següents segons cada grup:

Com veieu, una gran varietat d’activitats que desenvoluparan els vostres fills i filles. Les necessitats específiques d’algunes activitats són:

 

  • Empuriabrava Sailing. Bicicleta, casc, roba i calçat esportius, banyador, xancles/escarpins, crema solar, esmorzar i aigua.
  • Jocs d’aigua. Banyador i recanvi de roba esportiva, xancles/escarpins, tovallola, crema solar i aigua (podeu portar joguines d’aigua com, per exemple, pistoles d’aigua).
  • Piscina. Tot allò que necessiteu per donar-vos un bon bany (tovallola, banyador, crema solar…)!
  • Platja / Esports a la platja. Bicicleta, casc, roba i calçat esportius, banyador, xancles/escarpins, crema solar, esmorzar i aigua.
  • Cloenda. Roba de bany i recanvi, xancles/escarpins, tovallola, crema solar, esmorzar i aigua (podeu portar joguines d’aigua)

 

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

Després de vacances… tornem!

Hola, famílies! El dissabte passat vam tornar a l’Esplai després de uns dies de descans. Per fi ens vam retrobar amb els nostres nens i

Leer más»
Semana Santa Marinada 2024

Conejos que saltan

¡Hola, familias! Hoy ha sido el penúltimo día de Casal de Semana Santa y hemos hecho un montón de actividades divertidas. Por la mañana, como

Leer más»
Scroll al inicio