A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies! 

Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana ha sigut més tranquil per agafar forces.
Vam escriure una carta per als infants de Palestina, on ens vam sumar a un projecte impulsat que s’anomena: Famílies per la Pau.
 
En primer lloc vam fer una petita introducció sobre les guerres i els conflictes bèl·lics, els hi vam preguntar als nostres infants per què creuen que hi han guerres i com les podem evitar. A partir d’aquestes preguntes vam generar un debat molt interessant, després cada infant va escriure el que desitja en el seu full i ho vam redactar conjuntament a l’ordinador per enviar el mail a [email protected]
 
Els nostres objectius principals eren apropar als infants la realitat dels conflictes bèl·lics a partir de les seves conseqüències: la separació dels infants de les famílies i fomentar l’esperit de solidaritat internacional.
 
Tant per infants com a monitors va ser una activitat molt enriquidora. Ja ens queda poc per finalitzar l’Esplai, estigueu atents i atentes! Fins la propera!
 
——————————————————————————————————————————
 
¡Hola, familias!

Después de estos dos últimos fines de semana donde hemos tenido los nuestros Festi Esparcimientos en la Llagosta y Canovelles, este fin de semana ha sido más tranquilo para coger fuerzas.
Escribimos una carta para los niños de Palestina, donde nos sumamos a un proyecto impulsado que se denomina: Familias por la Pau.
 
En primer lugar hicimos una pequeña introducción sobre las guerras y los conflictos bélicos, les preguntamos a nuestros niños por qué creen que hay guerras y cómo las podemos evitar. A partir de estas preguntas generamos un debate muy interesante, después cada niño escribió lo que desea en su hoja y lo redactamos conjuntamente en el ordenador para enviar el mail a [email protected].
 
Nuestros objetivos principales eran acercar a los niños de la realidad de los conflictos bélicos a partir de sus consecuencias: la separación de los niños de las familias y fomentar el espíritu de solidaridad internacional.
 
Tanto para niños como monitores fue una actividad muy enriquecedora. Ya nos queda poco para finalizar el Esplai, estad atentos y atentas! Hasta la próxima!

Ver más entradas...

Esplai Marinada 2023-2024

A l’esplai, diem no a la guerra

Hola, famílies!  Després d’aquests dos darrers caps de setmana on hem tingut els nostres Festi Esplais a la Llagosta i Canovelles, aquest cap de setmana

Leer más»
Esplai Marinada 2023-2024

Visitem el Parc de Bombers

Hola famílies! El dissabte passat vam fer una visita al Parc de Bombers de Vall d’Hebron per fer una formació en prevenció d’incendis junt amb

Leer más»
Scroll al inicio